August 2010

School, OMG!!!

31. august 2010 at 19:53 | Posted by: JuLiSh
Napozajtra do školy !!! OMG!

Ak mám pravdu povedať, trochu sa aj teším, ale čo z toho, keˇˇd sa teším iba na telesnú a športky!
No, čo už...

August 28th- 2010 Arthur Ashe Kid´s Day

30. august 2010 at 18:34 | Posted by: JuLiSh
ťzť

Wanna be aff?

28. august 2010 at 17:26 | Posted by: JuLiSh
Pravidlá:

- musíš obiehať aspoň 3x za týždeň
- komentáre typu ,,obieham", neberem ako obiehanie
- musíš súhlasiť s pravidlami

- prezývka
- blog
- normal, top, elite?

POTM- September

28. august 2010 at 17:23 | Posted by: JuLiSh
ýťwčý
1. je z Kids Choice Awards 2009, 2. z premiéry Camp Rock 2 v New Yorku a 3. z Demininej oslavy jej 18. narodenín.

HOT or NOT?

28. august 2010 at 17:21 | Posted by: JuLiSh
čežč
Hlasujte, plese...

Rekonštrukcia hotová

28. august 2010 at 17:16 | Posted by: JuLiSh
Nečakala som to, ale tú rekonštrukciu som dokončila dnes! Neverím tomu. Som taká HAPPY!

Camp Rock 1,2

28. august 2010 at 16:55 | Posted by: JuLiSh
rtzťz
Camp Rock 1

- o príbehu
- obsadenie
- pozri si film
- videá napr. z natáčania


Camp Rock 2
- o príbehu
- obsadenie
- pozri si film
- videá. napr z natáčania

Princess Protecion Program

28. august 2010 at 16:49 | Posted by: JuLiSh
rzťwč
- o príbehu
- obsadenie
- pozri si PPP
- videá napr. z natáčania


Sonny With a Chance

28. august 2010 at 16:39 | Posted by: JuLiSh
čťzžťč
- o príbehu
- obsadenie
- epizódy
- videá napr. z natáčania...


Media

28. august 2010 at 16:18 | Posted by: JuLiSh
ťýťw
- texty piesní
- správy, ktoré Demi pridala na Twitter

Gallery

28. august 2010 at 16:13 | Posted by: JuLiSh
retčrt
- Demi zachytená paparazzmi
- fotografie od profesionálnych fotografov
- obrázky k filmom, seriálom
- osobné fotky Demi
- fotky z reality shows
- fotky napríklad z Teen Choice Awards
- fotky zo seriálu
- fotky z tohto filmu
Camp Rock 1,2
- fotky z CR 1 a 2
Other
- ostatné fotky bez zaradenia

Demi Lovato

28. august 2010 at 16:06 | Posted by: JuLiSh
čť
- životopis Demi
- filmy v ktorých si zahrala
- singly a albumy, ktoré nahrala
Family
- jej rodina
Otherň- oststné veci

Site

28. august 2010 at 16:01 | Posted by: JuLiSh
ťZWťčZý
- všetko o blogu
- všetky affská
- kontakt na blog
Other
- oststné veci

Discography

28. august 2010 at 14:48 | Posted by: JuLiSh
Albums:

Don´t Forget
Here We Go Again

Singles/Songs:

Donte´t Forget:
01. La La Land  
02. Get Back  
03. Trainwreck 
04. Party 
05. On the Line (ft. Jonas Brothers)
06. Don't Forget
07. Gonna Get Caught
08. Two Worlds Collide 
09. The Middle 
10. Until You're Mine
11. Believe in Me  

Here We Go Again

01. Here We Go Again  
02. Solo  
03. U Got Nothin´ on Me
04. Falling Over Me 
05. Quiet 
06. Catch Me 
07. Everytime You Lie 
08. Got Dynamite 
09. Stop The World 
10. World of Chances 
11. Remember December 
12. Everything You´re Not 
13. Gift of a Friend  
14. So Far So Great (from the Original TV Series Sonny with a Chance


Other:
One and the Same
Send It On

Filmography

28. august 2010 at 14:44 | Posted by: JuLiSh
2006- Prison Break
- rola: Danielle Curtin
2007- Barney and Friends
- rola: Angela
2007- As the Bell Rings
- rola: Charlotte
2007- Just Jordan
rola: Nicole
2008- Ugly Betty
rola: Kelly
2008- Camp Rock
rola: Mitchie Torres
2009- Welcome to Hollywood-
rola: Holly
rola: Rosalinda/Rosie
rola: Sonny Monroe
rola: Mitcie Torres

Biography

28. august 2010 at 14:38 | Posted by: JuLiSh
Demetria Devonne Lovato sa narodila 20. 8. 1992 v Dallase, Texase, Usa v znamení Leva.
Má dve sestry: Dallas a Madison.

Demi sa prvýkrát objavila v televízií v snímke Barney and Frineds, kde si zahrala postavu Angely.
Tu sa aj zoznámila so svojou najlepšou kamarátkou Selenou Gomez. Neskôr hrala aj v Prison Break, kde si zahrala- ročnú Danielle. Potom nasledovali sníky As the Bell Rings a Just Jordan. 
Najviac ju všek preslávil Disney film Camp Rock, kde hrala hlavnú postavu Mitchie Torres. Tento film zožal v Amerike taký úspech ako High School Musical alebo Hannah Montana. Demi si ďalej zahrala v Disney filme Princess Protecion Program a doteraz hrá v seriáli Sonny With A Chance.
V súčasnosti sa blíži premiéra Camp Rock .

23. 9. 2008 jej vyšiel 1. album Don´t Forget. Pilotný singel má názov Get Back.
Neskôr vydala 2. album Here We Go Again a v súčasnosti pripravuje tretí album.

Contact

28. august 2010 at 14:26 | Posted by: JuLiSh
Oficiálny mail blogu:


Site´s affilates

28. august 2010 at 14:25 | Posted by: JuLiSh
Normal affs: počet-0





Top affs: počet-2


Elite affs: počet-0

About This Site

28. august 2010 at 14:23 | Posted by: JuLiSh
Tento blog bol založený 27. 7. 2010. Je o populárnej americkej speváčke a herečke Demi Lovato.
Ak si jej faninkou, určite sa zapíš do fanlistingu, alebo sa zapíš medzi affs.

Upozornenie

- na totmo blogu nesmieš používať nadávky
- nemôžeš urážať ostatných návštevníkov blogu
- nevipisuj komentáre typu: (:
- nekopíruj bez zdroja alebo ikonky
- ak budeš kopírovať bez zdroja, nahlásim ťa

Uži si blog a znova sa sem vráť!

Asi rokonštrukcia

28. august 2010 at 13:58 | Posted by: JuLiSh
Rozmýšľam o rekonštrukcii. Bolo by to tu priehľadnejšie a lepšie. Takže, asi áno. V týchto dňoch teda nečakajte novinky a tak ďalej...
Bude tu r. Asi do pondelka, teda 30. 8. 2010.
Ake potom to tu bude naozaj dokonalé!