July 2010

Twitter message .04

31. july 2010 at 17:42 | Posted by: JuLiSh
Fan club- prepredaj pre Lima, Peru Show začína už dnes! Môj club-

Camp rock 2- Stills

31. july 2010 at 17:07 | Posted by: JuLiSh
Sú tu still fotky z CR2! Sú nádherné! Dávam sem iba jednu, ostatné si môžte pozrieť, keď kliknete na odkaz nižšie.

ldkther



Twitter message .03

30. july 2010 at 9:30 | Posted by: JuLiSh
Demi pridala na twitter opäť veľa správ, prekladám poslednú:

@NolanNard- ty si moje životné dvojča! Milujem ťa!

J Terril new photoshoot add!

30. july 2010 at 9:26 | Posted by: JuLiSh
ôrogtj

Twitter message .02

29. july 2010 at 16:32 | Posted by: JuLiSh
Demi pridala na twitter veľa správ tak pridávam iba tú poslednú:

Moji skupinoví bratia @kevinmakesmoney and @mikeymanning zapíšte sa!

July 27- Departing from Burbanmk airport

28. july 2010 at 16:53 | Posted by: JuLiSh
Demi vyzerá na tejto fotke super!

ôldfjg

Twitter message .01

28. july 2010 at 10:09 | Posted by: JuLiSh
Demi pridala na twitter správu asi pred 4 hodinami:

Som officiálne na ceste!

Twitter message

27. july 2010 at 21:33 | Posted by: JuLiSh
Demi asi pred hodinou napísala na svoj twitter:

Som jednou z hostí na Arthur´s Ashe Kids Day na US Open! Môžte ma vidieť 28. augusta v NYC!

Kirk McKoy- Photoshoots to Los Angeles Times

27. july 2010 at 18:35 | Posted by: JuLiSh
Je tu nový úžasný photoshoot od Kirka McKoya. Je nádherný!

lôrjgtôaerl
Idem pozerať Sonny tak zajtra!

Wanna be affilate?

27. july 2010 at 18:17 | Posted by: JuLiSh

Chceš sa stať affilate tohto blogu? Najprv si prečítaj pravidlá!
Sister site
- musíš sem chodiť niekoľkokrát denne
- musíš obiehať 6x týždenne
- komentáre typu ,,obieham, ako sa máš?" neberiem ako obiehanie
- zapisovať sa pravidelne do kontrol affilates

Elite
- musíš sem chodiť 6x týždeňne
- musíš obiehať aspoň 4x do týždňa
- komentáre typu ,, obieham, ako sa máš?" neberiem
- pravidelne sa zapájať do kontrol affilates

Top
- musíš sem chodiť 4x týždeňne
- musíš obiehať aspoň 3x do týždňa
- komentáre typu ,,obieham, ako sa máš" neberiem
- pravidelne sa zapájať do kontrol affilates

Normal
- musíš sem chodiť 2x týždeňne
- musíš obiehať aspoň 1x do týždňa
- komentáre typu ,,obieham, ako sa máš" neberiem
- pravidelne sa zapájeť do kontrol affilates

EDIT: Nespriateľujem s blogmi zameranými na Tokio Hotel, Green Day, Twilight, TVD...


Ak súhlasíš napíš do komentára:

- nick
- blog
- darling, elite, top, normal?

POTM- August

27. july 2010 at 18:11 | Posted by: JuLiSh
lfkthrwkle
tôlrkjz
rljzz

HOT or NOT- August

27. july 2010 at 18:07 | Posted by: JuLiSh
tztzu
HOT or NOT?

Demi a Joe sa rozišli

27. july 2010 at 17:57 | Posted by: JuLiSh
"Demi a ja sme vedeli, že mať spolu romantický vzťah nebude ľahké," povedal Joe pre časopis People. "V priebehu času som si uvedomil čo sme spolu prežili a mám pocit, že sa práve teraz starám viac o naše priateľstvo. Bola to moje rozhodnutie rozísť sa," pokračoval Joe, "ale Demi mám veľmi rád ako priateľku. Bola tu pre mňa, keď som ju potreboval. Ale aj naďalej budeme priatelia a vždy tu budem pre ňu."
Svoje povedala, alebo skôr napísala, aj Demi na Twitter: "Je toľko šialených informácií, ktoré dnes lietajú okolo. Chcela by som ujasniť niekoľko vecí. Po prvé, Joe a ja sme sa rozišli, ale nie po telefóne (ako je známe Joe sa so speváčkou Taylor Swift rozišiel cez telefón). Veci nevyšli tak ako mali, ale aj naďalej budeme priateľmi. Po druhé, z NIKÝM teraz nechodím a nerandím. Nič nie je pre mňa teraz dôležitejšie ako vzťah s mojimi fanúšikmi. Len ma napadlo, že by ste to mohli vedieť."

Discography

27. july 2010 at 17:46 | Posted by: JuLiSh, Zdroj: demilovato.blog.cz
Albums- albumy
[2008] Don't Forget
[2009] Here We Go Again

Singles- piesne
[2008] Get Back Don't Forget
[2008] This is me Camp Rock Soundtrack
[2008] We Rock Camp Rock Soundtrack
[2008] Who Will I Be Camp Rock Soundtrack
[2008] That's How You Know DisneyMania 6 / Princess DisneyMania
[2008] La la land Don't Forget
[2009] Don't Forget Don't Forget
[2009] Here We Go Again Here We Go Again
[2011] Skyscraper

Music Videos- skladby, ktoré majú aj videá
[2008] Get Back
[2008] La la land
[2009] Send It On
[2009] Lo Que Soy
[2009] Don't Forget
[2009] One and The Same- naspievané spolu so Selenou Gomez
[2009] Here We Go Again
[2011] Skyscraper

Filmography

27. july 2010 at 17:45 | Posted by: JuLiSh, Zdroj: demilovato.blog.cz
Films
[2009] Princess Protection Program - Rosalinda / Rosie
[2008] Camp Rock - Mitchie Torres

Serials
[2009] Welcome to Mollywood - Holli
[2008] Ugly Betty - Kelly
[2007] Just Jordan - Nicole
[2007] As the Bell Rings - Charlotte
[2007] Barney & Friends - Angela
[2006] Prison Break - Danielle Curtin

Biography

27. july 2010 at 17:43 | Phoebe


Jej celé meno je Demetria Devonne Lovato. Demi sa narodila 20. 8. 1992 v Dallase. Má dve sestry: Dallas a Madison.

Demi sa poprvýkrát objavila v snímku ,,Barney and Friends"- Barney a pritelia- , kde si zahrala Angelu. V tomto snímku sa zoznámila aj so svojou nalepšou priteľkou Selenou Gomez. Neskôr sa objavila v Prison Break- Útek z väzenia- Kde si zahrala Danielle.
Potom účinkovala v As the Bell Rings a Just Jordan. Demi však najviac preslávil Disney film Camp Rock, v ktorom si zahrala Mitchie. Tento film zožal v Amerike taký úspech ako HSM alebo Hannah Montana. V súčasnosti je už aj druhý diel Camp Rocku: Camp Rock 2- The Final Jam. Demi natočila so svojou kamarátkou Selenou Gomez film Princess Protecion Program-
Program na Ochranu Princezien-.

23. septembra 2008 jej vyšiel debutový album ,,Don´t Forget", na ktorom spolupracovali aj Jonas Brothers. Pilotný singel má názov ,,Get Back".
V roku 2009 vydala 2. album, Here We Go Again.

Inšpirácia z blogu demilovato.blog.cz